Att se det ljusa i det mörka.

Jag alla era grattis och värms inifrån och ut. Att vissa inte kan unna andra lycka och glädje tänker jag försöka bortse ifrån. Det finns allt för många människor i världen som aldrig skulle unna någon annan att följa sitt hjärta. Jag antar att dessa människor sitter inne med något eget självhat som gör att de måste trycka ner andra för att de själva inte lyckats bättre.

Jag tänker inte låta någon ta denna lycka ifrån mig. Jag är starkare än så, jag låter dessa patetiska människor stå där med långa näsor och missunna mig lyckan då. Kanske borde ni som missunnar mig detta fråga er själva varför?

Jag vet att jag gjort helt rätt. Det känns bra, om ni inte tycker det så fine, jag vet vart jag har er!

Till er andra som unnar mig denna glädje och lycka i livet. Vet ni, det är er jag kommer se tillbaka på som riktiga vänner och personer som får mig att skratta och le. Er andra ser jag mest som smuts faktiskt.

Related Post

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.
✎ Innan du kommenterar läs detta:
↬ Svarskommenterar hamnar direkt i papperskorgen, så skriv inte såna här.
↬ Vill du vara elak? Behåll din elakhet för dig själv, och låt den inte gå ut över mig.
↬ Kommentera något som gäller inlägget, inte bara fin bild och liknade kommentarer.
↬ Jag svarar alltid här, men besöker alltid din blogg för att kommentera tillbaka.

22 kommentarer till Att se det ljusa i det mörka.

 1. Så bra inlägg man ska verkligen se till sig själv många ggr också

 2. Trollet skriver:

  Smuts kan man tvätta bort!?
  Trollet recently posted..Toso i Göteborg

 3. Niggetos skriver:

  Det finns så många människor som är bittra och avundsjuka.
  Du är stark nog att dela med dig av dig själv. Många är rädda att blotta sig och är avundsjuka på dig att du är så spontan och ärlig.
  Jag känner väl igen mig. Jag och min familj har levt många år utomlands och mötts av avundsjuka och oförståelse bland nära och kära. Ensam blir stark. Stå på dig// kram

 4. blondina skriver:

  Sen jag blev stark o lycklig och tog mig ur ett kasst förhållande varav han drog ner mig så sjukt mycket, så har folk blivit sura & vill ja ska bli sams med honom..typ lösa problem med honom och bli tillsammans med honom. Grejen är den, ja skulle aldrig dumpa sambon jag har nu, ja tog beslutet att lämna exet för han ville inte lösa problem under 3 års tid å han gjorde mig så sjukt svag o olycklig. sambon jag har nu, gör tvärtom – han lyfter mig till skyarna o jag kan inte bli lyckligare. Hundarna o råttorna älskar honom också – de är som galna i han 🙂

  Låt ingen dra ner dig, låt ingen ta din lycka ifrån dig. INGEN är värd de, medans du är värd så mycket mer 🙂 <3 Puss och Kram
  blondina recently posted..Lämnar MSR

 5. Jag förstår att det är med blandade känslor du säger upp dig. Grattis till det nya jobbet. Hoppas du kommer att trivas.
  Villa Frejas bokblogg recently posted..andras vänner av liane moriarty

 6. Cornelia skriver:

  Helt rätt att inte lyssna på dem som inte unnar dig lycka! Ta hand om dig.
  Cornelia recently posted..a weekend away

 7. Amanda skriver:

  Bra att du struntar i dom som missunnar dig deg här! Dom är inga riktiga vänner! Kram

 8. Men ja och HURRA och grattis! Blev SÅ glad för din skulle när jag läste det på instagram! Tjoade högt! 🙂 Kram!
  Yohanna af Skovde recently posted..Förskolans dag

 9. Låter bra! Skit i vad energitjuvar tänker.
  My wonderful loves recently posted..Fem snabba saker jag vill ha just nu

 10. Alice skriver:

  Fina du ?
  Alice recently posted..Underbar dag

 11. annelie skriver:

  fin du är på bilden 😀
  annelie recently posted..wow, en dagens!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge