Att vakna tidigt och att äta frukost med vårsolen utanför fönstret.

Det finns stunder som idag som jag verkligen uppskattar. Jag tog mig en tidig frukost, det då målaren kommer hit för att måla taket, elementet och dörrkarmen i badrummet idag. Jag visste inte när han skulle hit och eftersom jag gärna ville duscha idag var det helt enkelt bara att kliva upp. Han är inte här ännu så jag skulle i princip kunnat sova längre idag men hur ska man veta sånt?

Hur som helst har jag ätit frukost ensam i köket. Det blev gröt med blåbär och äpplen, som topping hade jag Satsumas och solrosfrön. Riktigt gott verkligen, om inte annat mår magen bra och man blir ganska mätt av sånt här har jag insett.

Någon gång idag ska jag gå ut och ta mig en promenad. Men jag lär vänta in målaren, och även kolla om bovärden kommer hit. Det är nämligen så att dörrhandtaget till badrummet har ramlat av. Är inte förvånad direkt, här är det riktigt gammal dörrar och en dag så ger allt upp liksom. Förutom det ska han få åtgärda ett hål i taket. Ja bokstavligen ett hål i taket, jag såg nämligen nu när jag skulle måla om och tog ner lampan att det är ett hål och ingen lampkontakt i taket. Man vill ju inte direkt ha ett hål så där, så jag hoppas han åtgärdar det där åt mig.

Vad ska ni göra denna fina fredag?

Related Post

Det här inlägget postades i Matlagning och bakverk. Bokmärk permalänken.
✎ Innan du kommenterar läs detta:
↬ Svarskommenterar hamnar direkt i papperskorgen, så skriv inte såna här.
↬ Vill du vara elak? Behåll din elakhet för dig själv, och låt den inte gå ut över mig.
↬ Kommentera något som gäller inlägget, inte bara fin bild och liknade kommentarer.
↬ Jag svarar alltid här, men besöker alltid din blogg för att kommentera tillbaka.

26 kommentarer till Att vakna tidigt och att äta frukost med vårsolen utanför fönstret.

 1. A M skriver:

  Bästa frullen! Jag ska också ta mig en promenad, tror jag gör det snart så jag passar på när solen är framme! Senare idag åker jag till Polen med färjan tillsammans med än kompis, ska bli jättekul! Hoppas att du få en underbar fredag! 😀
  sv: Tack, ååååh! Har du inte varit på Gotland så måste du verkligen dit! Boka resa redan nu hihi, biljetterna går snabbt åt i sommar!
  Kram
  A M recently posted..FEM SAKER DU INTE VISSTE OM MIG

 2. elin skriver:

  Sv: Så roligt att du tyckte det och mums så gott det där såg ut! Älskar blåbär så gott!!<3
  elin recently posted..Vilken är eran favorit outfit?

 3. Bella skriver:

  Tidiga mornar är så härliga ibland! Hoppas att du får en bra dag och helg,kram.
  Bella recently posted..FRIDAY MUSIC TIPS

 4. Skönt att de kommer och fixar det som behövs då, samt ja skönt ute kan jag tro

 5. annelie skriver:

  frukost är gott 😀
  annelie recently posted..nä men kolla en dagens 😉 hihi

 6. Netti Starby skriver:

  Låter riktigt mysigt och du får ha en fin dag! <3 Kramis
  Netti Starby recently posted..Livet är spännande

 7. J skriver:

  Det ser gott ut!
  J recently posted..(Går)Dagens…

 8. ljuva julia skriver:

  vår fredag är inget vidare om man säger så 🙁 sjukdom och storm. typ så
  ljuva julia recently posted..Solglasögonsväder?

 9. Kaffehörnan skriver:

  Gud vilken smakstart på dagen att sitta ute

 10. Idag ska jag baka lite bröd och annars ta det lugnt som vanligt haha. Laddar inför härliga veckan som kommer med huset fullt av ungar:) längtar också tills sambon vaknar så jag kan gå och kolla posten:) hoppas du får en härlig helg!

 11. Åh vilken smarrig frukost och så skönt att gå ut på promenad! 🙂
  Johanna Utterberg recently posted..BESÖKSREKORD

 12. Villa Freja skriver:

  Vilken god frukost. Nu blev jag också sugen på gröt.
  Villa Freja recently posted..annabelle

 13. NICOLE skriver:

  Så jobbigt när en vet att en väntar någon men inte har fått någon tid.. hur ska en lägga tiden haha 🙁 Men det blir bra ändå =) Hoppas du har en fin kväll.
  NICOLE recently posted..Marmor med en rosa tvist

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge