Bloggutmaning dag 18

Tänkte var med i den här bloggutmaningen.  Gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

18 – En oförglömlig resa

Jag reser aldrig med annat än bil, buss och väldigt sällan med tåg. Jag är helt enkelt skiträdd för att resa med annat. Jag åkte båt för några år sedan och då var jag galet imponerad av mig själv. Även om jag somnade med vetskapen om att jag förmodligen somnade för sista gången. Det gjorde jag inte, jag överlevde och kom i land i Sverige igen. Men jag är ju sån där som tänker katastroftankar när det kommer till resor.

Lika var det i somras när vi campade med husvagnen. Trots att jag älskade varje dag, somnade jag varje natt med tanken på att någon skulle kunna bryta sig in och döda oss allihopa. Ja ni hör, katastroftänk. Men den mest oförglömliga resan var helt klart i somras när vi besökte flera olika orter med husvagnen i norra delar av Sverige. Jag njöt av att se den fina naturen, det var vackert.

Related Post

Det här inlägget postades i Frågor och svar. Bokmärk permalänken.
✎ Innan du kommenterar läs detta:
↬ Svarskommenterar hamnar direkt i papperskorgen, så skriv inte såna här.
↬ Vill du vara elak? Behåll din elakhet för dig själv, och låt den inte gå ut över mig.
↬ Kommentera något som gäller inlägget, inte bara fin bild och liknade kommentarer.
↬ Jag svarar alltid här, men besöker alltid din blogg för att kommentera tillbaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge