Bloggutmaning dag 19.

Tänkte var med i den här bloggutmaningen.  Gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

19 – Favorit på gottebordet

Jag älskar snask alldeles för mycket och det är min last. Jag äter i princip allt trots att magen inte alls tycker om det. Heller inte huden eller tänderna, hälsan tycker inte heller om det. Därför har jag bestämt mig, från och med idag är det NOLL gottis förutom frukt och grönt som är okej för mig. Detta då magen mår skit, jag mår skit och kroppen mår så klart heller inte bra.

Jag kan inte välja eftersom jag älskar allt sånt där. Därför är det extra viktigt att säga tack och nej till kroppen. Nu är det godisstopp från och med imorgon.

Related Post

Det här inlägget postades i Frågor och svar. Bokmärk permalänken.
✎ Innan du kommenterar läs detta:
↬ Svarskommenterar hamnar direkt i papperskorgen, så skriv inte såna här.
↬ Vill du vara elak? Behåll din elakhet för dig själv, och låt den inte gå ut över mig.
↬ Kommentera något som gäller inlägget, inte bara fin bild och liknade kommentarer.
↬ Jag svarar alltid här, men besöker alltid din blogg för att kommentera tillbaka.

4 kommentarer till Bloggutmaning dag 19.

 1. Kattis skriver:

  Håller tummarna för att ditt gottisuppehåll går bra, kan vara rätt bra att låta bli allt sånt ibland. Själv är jag läskigt svag för chips och choklad så undviker det oftast eftersom jag inte kan äta ”lagom mängd” när jag väl äter!?
  Kattis recently posted..Mat är viktigt

  • saramadeleine skriver:

   Ja det kommer att gå bra :D. Har hållit uppe förut. Måste bara ge mig fan på saken, brukar dock falla tillbaka är det är högtider. Tänker dock att jag ska försöka hålla mig borta från saken under påsken i år :D.

 2. Pauline skriver:

  men mums!
  Pauline recently posted..Vintergravidfotogarferingen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge