Bloggutmaning dag 20.

Tänkte var med i den här bloggutmaningen.  Gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

20 – En To do lista

Alla människor borde nog ha en To do lista men jag har ingen. Jag hade förut men inte längre. När jag smällde in i väggen så gav jag upp mina det här ska jag göra listor och började istället ha, idag ska jag klara av listor. Någonstans känns det bättre. Jag känner såldes längre inte att jag måste uppleva något eller göra saker, utan jag kämpar med att ta dagarna så som de kommer istället. Låter nog konstigt i den är världen där man ska hoppa fallskärm, ligga med 50 olika personer, ha sex med någon av samma kön eller åka jorden runt.

Men jag vill inte längre ha listor för saker jag måste göra. Jag vill ha listor för vad jag orkar göra, det känns bättre för mig. Jag slipper kraven och pressen på att jag misslyckats då med det jag inte gjort. Med en lista på saker för dagen upplever jag bra saker varje idag istället för stressar inför allt det jag borde göra men inte ännu gjort.

Related Post

Det här inlägget postades i Frågor och svar. Bokmärk permalänken.
✎ Innan du kommenterar läs detta:
↬ Svarskommenterar hamnar direkt i papperskorgen, så skriv inte såna här.
↬ Vill du vara elak? Behåll din elakhet för dig själv, och låt den inte gå ut över mig.
↬ Kommentera något som gäller inlägget, inte bara fin bild och liknade kommentarer.
↬ Jag svarar alltid här, men besöker alltid din blogg för att kommentera tillbaka.

36 kommentarer till Bloggutmaning dag 20.

 1. Alice skriver:

  jättebra inlägg, förstår verkligen ditt tankesätt ? håller med!
  Alice recently posted..En mysig helg

 2. freja lindsjö skriver:

  Jag har skrivit en bucket-list en gång med mina främsta ”mål”, annars skriver jag heller aldrig listor 🙂
  freja lindsjö recently posted..Bokrecension: Drakarna

 3. Frida skriver:

  Jag brukar göra to do listor när jag har mycket att göra på en dag, bara för att inte glömma en sak 🙂
  Frida recently posted..Måndag 20 mars 2017 – Eufaula, Alabama

 4. Klokt ändå att ha listor med saker man ska klara av för dagen och inte måsten när man är utmattad. Jag gillar dock to-do-listor eftersom jag blir nöjd av att få pricka av saker och får en bättre översikt då 🙂
  Johanna Utterberg recently posted..SNAPSHOTS FROM WEEK 11

 5. Nett skriver:

  Rätt bra att inte ha nån lista, för den fylls gärna på mer än väl när man har den!
  Nett recently posted..Hutlöst..

 6. annelie skriver:

  så fina glas 😀 kram
  annelie recently posted..hur jag känner mig?

 7. ljuva julia skriver:

  det låter väldigt väldigt klokt!

  Jag tror att det är mycket möjligt att jag är ledsen på grund av stressen…
  ljuva julia recently posted..Min matvecka v. 11

 8. Biggeros skriver:

  Det låter som en mycket bättre lista. Ta dagen som den kommer lista. Bra tänk. Kram
  Biggeros recently posted..Vårdagsjämning

 9. Tea skriver:

  åhh förstår vad du menar, vill inte heller ha listor över saker jag måste göra utan saker jag orkar o vill! 😀
  Tea recently posted..FRIDAY NIGHT

 10. Ellen skriver:

  Förstår verkligen känslan. Tycker det är sådan himla hets om att göra så mycket hela tiden? Den ena grejen värre än den andra. Och sakerna lockar väl ibland när man mår riktigt bra och längtar efter äventyr, men den senaste tiden har det för mig, och för dig som jag förstår, handlat mer om att bara ha en fungerande vardag som man mår okej och förhoppningsvis bra av. Och ibland behöver det ju inte vara mer än så. Det är tillräckligt.
  Ellen recently posted..En söndag i mitt huvud

  • saramadeleine skriver:

   Visst är det så, håller med dig verkligen. Alla ska liksom toppa hela tiden. Vara värre än någon annan eller liksom titta vad jag lyckats med. Istället för att bara stanna upp och fundera på om det är så viktigt att ha lyckats hela tiden? Jag stressade mig igenom så många saker ett tag, skulle bli klar med saker. Men fick aldrig den där kicken som alla pratar om utan till sist pangade jag istället. Visst är det roligt att ha mål, men målen ska ju vara något för en själv inte för att toppa hela tiden.

 11. Days by Johanna skriver:

  Har inte heller någon to do list! 🙂

  Kul du svarade på min frågor i mitt blogginlägg 🙂
  Days by Johanna recently posted..Rocka sockorna

 12. JoJo skriver:

  helt ärligt så har jag inte heller någon to do list utan jag tar också dagarna som dom kommer 🙂

 13. Det tycker jag låter riktgit bra. När jag inte orkar med mig själv men har måsten så göra jag så med, tar bort allt som inte är viktigt och sedan är extremt snäll med mig själv. Men hellre det än massa måsten som jag inte grejar i alla fall
  Yohanna af Skovde recently posted..Hurra för vab!

 14. Lina skriver:

  Åh sådana är jättefina! Mina föräldrar samlar också på liknande, fast i avlånga glas och inte i vinglas! 😀

  Sv; ja, det är alltid kul att fynda saker ifrån Ikea! Tackar 😀

 15. Gabriella skriver:

  Förstår verkligen varför du inte vill ha listor!!
  Gabriella recently posted..SKAM

 16. ExklusivaMoi skriver:

  Olika listor passar till oilka personer =)… bara man finner en sort som passar för just en själv! Tänk ändå att: Vad skönt att du har hittat en som passar för dig, det är stort!! Ha en fin vecka tjejen, ta hand om dig!

 17. Moa skriver:

  Jätte snygga glas!
  Moa recently posted..Inspiration – balkong

 18. Linda skriver:

  Jag älskar listor,hihi. Fina Gynning glas har en hel hög med dem, en trogen samlare;)
  Svar: Ja vi hade en fantastiskt kväll, vi var lite trötta efter eventet dock. Sådana anspänningar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge