Det där med sport.

Jag är totalt ointresserad av sport, skulle påstå att jag nog kan lista alla gånger jag kollat på sport på en hand. Jag har aldrig gillat sport och att se sånt på tv väljer jag väl mer eller mindre bort. Jag vet att många kollar på fotboll och jag kan tänka mig att VM-Fotboll.se i sommar visst kan jag tycka att en vinst för Sverige kan vara roligt, men jag får väl erkänna att jag inte ens vet hur bra eller dåliga Sverige ens är? Jag minns något VM tror jag det var när Sverige fick brons, det var väl ganska stort vill jag minnas? Tror det var brons åtminstone, haha ja ni ser det där med sport och mig. Oavsett så insåg jag ju även att tävlingar i stort är något jag inte direkt lägger ner tid på, jag har väl kanske bättre saker för mig eller något. Ska ni titta? Är ni intresserade? Är det viktigt för er? Jag känner ibland att jag är rätt ensam om att tycka sånt här är totalt ointressant, men jag antar att intressen är olika för alla, vissa gillar och andra inte. Jag tror dock William och Björn kommer att titta, men då gör jag roligare saker som att läsa bloggar, titta på tv-serier och kanske prata med en kompis. Tur man kan ha olika intressen inom familjer inte sant?

Inlägget är ett samarbete.

Related Post

Det här inlägget postades i Samarbeten eller sponsrat. Bokmärk permalänken.
✎ Innan du kommenterar läs detta:
↬ Svarskommenterar hamnar direkt i papperskorgen, så skriv inte såna här.
↬ Vill du vara elak? Behåll din elakhet för dig själv, och låt den inte gå ut över mig.
↬ Kommentera något som gäller inlägget, inte bara fin bild och liknade kommentarer.
↬ Jag svarar alltid här, men besöker alltid din blogg för att kommentera tillbaka.

8 kommentarer till Det där med sport.

 1. Annie skriver:

  Känner igen mig där .. 😉 Jag är faktiskt inte så mycket för det heller-speciellt Inte fotboll, tycker det är såå tråkigt att kolla på haha 😉
  Hockey däremot kollar jag ibland, men bara om brynäs spelar 😉 😉

  Hoppas Du får en bra dag<3
  Annie recently posted..Tänkte köra en vecko resume ….

 2. Jag är inte heller intresserad alls =D

 3. Jennifer Queen skriver:

  Fotboll gillar jag 😀
  Jennifer Queen recently posted..Förstår du hur skönt och befirande det känns!?!

 4. Josse skriver:

  Så fina! 🙂
  Josse recently posted..VACAY VIBES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge