♥ Doula i Dalarna ♥

DSCN0698
Den 19 september 2015 började jag min utbildning till doula genom ODIS  med inriktning inom föda utan rädsla tekniken i Stockholm. Jag finns med bland ODIS-doulor i Dalarna och tar gärna emot uppdrag i mån av tid.

Vem som helst kan kalla sig för Doula, det räcker med att du varit med som stöd under en förlossning, eller som jag väljer att gå en utbildning på fyra dagar för att få ett diplom som intygar att du gått utbildningen. Efter tre förlossningar avlägger man ett doulaprov och efteråt blir man certifierad doula genom ODIS.

DSCN0686

Att jag valde att utbilda mig till doula är delvis för att jag det var meningen att jag skulle medverka under min systers förlossning 1997, men även för att graviditet och förlossning är ämnen jag tycker är väldigt spännande. Att stödja den födande kvinnan och hennes partner är viktigt för mig. Jag födde själv med doula då min mamma var med under min sons förlossning. Doula har betydelsen av Mothering the mother något jag tycker har en fin betydelse.

DSCN0706

Är du nyfiken på att anlita mig som din doula? Kontakta mig under rubriken kontakta mig så kan vi talas vid.

Jag fotograferar mer än gärna er förlossning om ni vill detta. Jag äger en Canon Eos 70D som jag bär med mig nästan dagligen. Här finns ett urval av bilder jag tagit på gravida och barn.

img_0536Utbildningen blev klart den 25/10-15.
Mitt intyg/diplom kom till mig den 11/1-16.

All lycka till dig i din blivande födsel det skulle vara en ära att medverka och stötta dig och din partner. ♥


Bilderna är privata och från min egen förlossning, dessa får inte användas utan min tillåtelse.

Related Post

✎ Innan du kommenterar läs detta:
↬ Svarskommenterar hamnar direkt i papperskorgen, så skriv inte såna här.
↬ Vill du vara elak? Behåll din elakhet för dig själv, och låt den inte gå ut över mig.
↬ Kommentera något som gäller inlägget, inte bara fin bild och liknade kommentarer.
↬ Jag svarar alltid här, men besöker alltid din blogg för att kommentera tillbaka.