En tidig morgon med PW och härlig frukost.

Idag blev det verkligen en tidig morgon. Jag startade dagen med en kopp med ljummet vatten med pressad citron i. Tog även ett glas med MSM och sedan stoppade jag i lurarna och begav mig ut. Klockan hade inte ens hunnit blivit prick sju.

Finns det något som är så skönt som morgonpromenader? Det är nästan ingen ute, och luften är som friskas just då. Det enda man hör är fågelsång och knastret från skorna, sedan att lyssna på P3 dokumentär om Roskilde var perfekt. Jag gick där i min ensamhet och bara njöt. Lite kallt men ändå skönt när man får upp tempot och kroppens egen värme värmer upp en. Jag gillar hur snön liksom bara blir mindre och mindre nu, det osar liksom vår i luften.

När jag kom hem tog jag mig en dusch. Stod där och ät kroppen värmas upp och piggna till. Jag sminkade mig och var klar tills klockan var 8:30, då gjorde jag en frukost som bestod av havregrynsgröt igen. Samma variant som igår, den smakade så himlans gott i munnen. Perfekt och så får man i sig, frukt och bär samt lite solrosfrön och mandel. En perfekt start på dagen helt enkelt.

Eftersom klockan bara är strax efter nio har jag hela dagen på mig att göra vad jag vill. Solen lyser och jag ska passa på att vika tvätten, diska lite granna och städa. Men sen får dagen ta mig dit den vill. Det är söndag och jag gillar ju söndagar som ni vet, det är liksom en dag man kan lämna något gammalt för att peppa inför något nytt.

Related Post

Det här inlägget postades i Skönhet och hälsa. Bokmärk permalänken.
✎ Innan du kommenterar läs detta:
↬ Svarskommenterar hamnar direkt i papperskorgen, så skriv inte såna här.
↬ Vill du vara elak? Behåll din elakhet för dig själv, och låt den inte gå ut över mig.
↬ Kommentera något som gäller inlägget, inte bara fin bild och liknade kommentarer.
↬ Jag svarar alltid här, men besöker alltid din blogg för att kommentera tillbaka.

24 kommentarer till En tidig morgon med PW och härlig frukost.

 1. Linda skriver:

  Skönt med PW!
  Linda recently posted..TREAT YOURSELF

 2. Annie skriver:

  Vad härligt det låter! 🙂
  Och bra gjort av dig som tog dig ut så tidigt 😉

  Blir en fm promenad för mig 😉

  Hoppas din söndag blir bra 🙂
  Annie recently posted..Lördagsfeelings …

 3. Mamma Malin skriver:

  Så himla skönt det lät!
  Mamma Malin recently posted..En promenad till Coop

 4. Ida skriver:

  Låter superhärligt med en morgonpromenad 🙂
  Ida recently posted..Skönheten och Odjuret

 5. Bella skriver:

  Låter som en härlig morgon!
  Bella recently posted..Rise and shine

 6. Netti Starby skriver:

  Det är verkligen underbart med en PW innan frukost! <3 Kramis
  Netti Starby recently posted..Lyxfrukost

 7. Nett skriver:

  Gillar verkligen det blåa porslinet, så läckert 🙂 Du var igång tidigt läser jag 🙂
  Nett recently posted..Senaste projektet..

 8. Sussi skriver:

  Låter som en härlig umgås med sig själv stund på morgonen. Jag gick upp 6:30 i morse medans sambon fortfarande sov. Det är så skönt att ha den där stunden för sig själv ibland och som du skriver, sen har man en lång dag kvar. Man vill ju inte sova bort hela dagen..

 9. Vilken härlig morgon du verkar ha haft! Jag längtar också tills det blir mindre och mindre snö och man känner att våren är påväg med stormsteg!

  • saramadeleine skriver:

   Åh ja verkligen :D. Skönt när man kan ut och röra sig :D. Visst är det härligt när det väl blir så :D. Äntligen något nytt kan man ju känna 😀

 10. trisiaa skriver:

  åh härligt med PW!
  trisiaa recently posted..Vill du synas på min blogg?

 11. Skönt att starta dagen med powerwalk, hinner jag aldrig numera, får ta det mellan mina jobbobjekt istället

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge