Han är snart tretton år, och allt han önskar sig är en egen hund.

Vi hade det underbart i Näset. Grannarna hämtade oss i Furudal så vi slapp gå vilket var skönt. När vi kom fram så fick vi frulle av mamma och satt ute på altanen tillsammans med filtar och infravärme för det var ganska så kallt.

Men solen kom faktiskt under dagen. Min moster, kusin och hennes barn kom också upp till Näset en sväng så William och hans tremänning badade tillsammans i sjön nedanför stugan.

William lekte och myste med mammas hund Nikki. William är snart tretton år och det enda han önskar sig i livet är en hund. Han vill så gärna ha en hund till hemmet, jag förstår precis hans längtan och det han upplever. När jag var tio år var en hund allt jag ville ha också, vi köpte då Sassa. William är precis som mig, han kollar efter hundar på nätet, läser på och blir så glad när han får vara tillsammans med hundar.

Han är snart tretton år, och allt han önskar sig är en egen hund.

Related Post

Det här inlägget postades i Fotografering - Djur och natur, Tonårsbarn. Bokmärk permalänken.
✎ Innan du kommenterar läs detta:
↬ Svarskommenterar hamnar direkt i papperskorgen, så skriv inte såna här.
↬ Vill du vara elak? Behåll din elakhet för dig själv, och låt den inte gå ut över mig.
↬ Kommentera något som gäller inlägget, inte bara fin bild och liknade kommentarer.
↬ Jag svarar alltid här, men besöker alltid din blogg för att kommentera tillbaka.

8 kommentarer till Han är snart tretton år, och allt han önskar sig är en egen hund.

 1. Pauline skriver:

  så söta!
  Pauline recently posted..Tävling i samarbete med twistshake

 2. Denise skriver:

  Men jaa! Men vill inte ha en hund i sitt liv?! <3
  Denise recently posted..ENSAM KVAR

 3. Min högsta önskan var också en egen hund som barn, men jag fick aldrig nån 🙁
  Man förstår ju nu att det inte bara är att skaffa, men oj så mycket kärlek djur kan ge! <3
  Rebecka – mamma till Cornelis recently posted..Bebisar är så sjukt roliga.

 4. Karina skriver:

  Så himla fint! När jag var 12år önskade jag mig en hund i födelsedagspresent och fick erbjudande om att vara fodervärd. Hade Dante i 1år och sedan fick jag lämna tillbaka han.. De var helt fruktansvärt. Så då fick jag en hund när jag fyllde 14år efter 1år av sorg. Det är en av mina bästa dagar i livet. 🙂 Hundar är fantastiska!
  Karina recently posted..Billån utan kontantinsats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge