I väntan på husvagnssommar.


Nu har jag städat ut och börjat gjort fint i husvagnen inför sommarens semester. Längtar så, förra året köpte Björn denna. En riktig sjuttiotalare som inte är mycket för ögat men en ren dröm att befinna sig i. Jag har dammat, dammsugit och tvättat golven. Slängt ur gardinerna för de ska hem och bli tvättade i maskinen. 

Hoppas verkligen att vagnen går igenom besiktningen nu i veckan. Allt ser bra ut och jag vill ut i sommar. När håller jag tyst om så länge, berättar sen när vi är på väg. Vill inte locka till mig några idioter till bostaden även om det kommer vara folk som passar bostäderna åt oss. Men ändå, man kan aldrig vara för säker i den här världen. 

Related Post

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.
✎ Innan du kommenterar läs detta:
↬ Svarskommenterar hamnar direkt i papperskorgen, så skriv inte såna här.
↬ Vill du vara elak? Behåll din elakhet för dig själv, och låt den inte gå ut över mig.
↬ Kommentera något som gäller inlägget, inte bara fin bild och liknade kommentarer.
↬ Jag svarar alltid här, men besöker alltid din blogg för att kommentera tillbaka.

20 kommentarer till I väntan på husvagnssommar.

 1. My skriver:

  Håller tummarna för besiktningen!! 😀

 2. Amanda skriver:

  Härligt det lät 🙂
  Amanda recently posted..Get ready for the beach

 3. annelie skriver:

  ja förstår inte det roliga me att campa?!? kram <3
  annelie recently posted..Glädje + Ångest

 4. Biggeros skriver:

  Håller tummarna att husvagnen går igenom och att ni får en riktigt mysiga camping dagar i sommar
  Biggeros recently posted..Africa

 5. Härligt med husvagn! Jag hade gärna åkt men tycker det blir så struligt med all barn. Vill tacka dig för din senaste kommentar i min blogg! Den fick mig lite lugnare, att jag inte är ensam om detta och vad det kan bero på! Ska ta upp det imorgon när jag ringer. Det är ju så mycket enklare att acceptera om man får en anledning. För blod känns ju alltid läskigt.
  Dema-Gravid i v 36 recently posted..Ett försenat vecka 36!

 6. Åh vad skoj med husvagns-semester! 🙂
  Johanna Utterberg recently posted..FINALLY HOME

 7. Days by Johanna skriver:

  Hoppas den går genom besiktningen 🙂
  Days by Johanna recently posted..En bal på slottet

 8. Jennifer skriver:

  härligt med en husvagn 🙂

 9. Mirre skriver:

  Men ohh så härligt =D, vi campa mycket med husvagn då jag var liten

 10. Denise skriver:

  Så mysigt och härligt med husvagn! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge