Lån och sånt.

Ibland så brukar företag kontakta mig via telefon och fråga om lån. Har ni också varit med om detta? Det brukar vara lite roligt samtal eftersom de ger mig olika erbjudanden och sen så säger jag att, jag har bara studielån. Det blir då oftast alldeles tyst. I min ålder ska man väl ha en del lån kan jag tänka mig, ni vet bostadslån, lån på bilen. Det kanske är lite märkligt att i min ålder inte ha lån egentligen, jag menar man borde kanske ha fler lån? Men i mitt fall beror det helt enkelt på att jag inte haft behov av att ta några lån. Jag bor centralt här i Falun, och behöver jag låna bil så har jag lånat Björns. Hus känns långsökt just nu, men vem vet det kanske behövs att ta lån snart. Jag funderar i alla fall på saken.

Jag trivs i min lägenhet egentligen, det är ett fint område och nära till stan. Så om det är ett lån som står mig nära skulle det vara för en bil. Jag har kollat på nätet och Consector skulle ju kunna vara ett alternativ. Det är väl liksom så att jag gärna vill ha bil, jag tror det blir mer påtagligt i alla fall nu när jag pendlar mellan Falun och Borlänge. Förut har det känts okej med bussen men det hade verkligen varit skönt om man slapp gå upp så galet tidigt varje morgon och bara kunde få sova en liten stund till på morgonen.

Förra året kollade jag på en bil, det kändes verkligen härligt det där med att köra en fabriksny bil ute på vägarna. Den bilen kändes rätt på något vis, men det blev väl inte riktigt något köp där, fast nu funderar jag igen. Det är som att våren och bilköp blir lite extra intressant för mig. Har ni lån? På vad i så fall? Tycker ni det är värt det eller inte?

Related Post

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.
✎ Innan du kommenterar läs detta:
↬ Svarskommenterar hamnar direkt i papperskorgen, så skriv inte såna här.
↬ Vill du vara elak? Behåll din elakhet för dig själv, och låt den inte gå ut över mig.
↬ Kommentera något som gäller inlägget, inte bara fin bild och liknade kommentarer.
↬ Jag svarar alltid här, men besöker alltid din blogg för att kommentera tillbaka.

4 kommentarer till Lån och sånt.

  1. Bella skriver:

    Vad skönt ändå att inte ha några lån förutom studielån!
    Bella recently posted..Misshandel, sjukhus och placeringar – om trauma

  2. ljuva julia skriver:

    jag har också bara studielån, planerar inga kommande heller 🙂
    ljuva julia recently posted..Förändringar är välkomna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge