Städa, rensa och göra fint i en husvagn.

Idag har jag och Björn jobbat i värmen. Han har grejat med mycket kring el och sånt och jag har dammsugit och dammat, gjort fint och plockat ur gardinerna för de ska få tvättas imorgon. Fixat med sängkläderna och gjort fint. Vi tog även en vända mot Biltema för att handla lite saker och nu ser det verkligen jättefint ut inne i husvagnen. Jag sprang in på Ikea och köpte ett dra-på-lakan för att se om man kunde lägga över dynorna och det kunde man så nu ska jag köpa ungefär två stycken till så kommer det att bli perfekt i husvagnen.

Allt funkar så nu är det bara besiktning kvar på den så kan vi resa neråt i landet sedan, så himla roligt! Jag gillar verkligen det där med husvagnssemester. Det är så mysigt att campa, man kan ta sig precis dit man vill och sen kan man göra så mycket roligt på kuppen. Dessutom blir det betydligt mycket billigare än att bo på hotell också. Det känns som det här kan bli en riktigt härlig campingsommar.

Vad har ni gjort idag?

Related Post

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.
✎ Innan du kommenterar läs detta:
↬ Svarskommenterar hamnar direkt i papperskorgen, så skriv inte såna här.
↬ Vill du vara elak? Behåll din elakhet för dig själv, och låt den inte gå ut över mig.
↬ Kommentera något som gäller inlägget, inte bara fin bild och liknade kommentarer.
↬ Jag svarar alltid här, men besöker alltid din blogg för att kommentera tillbaka.

6 kommentarer till Städa, rensa och göra fint i en husvagn.

 1. Sussi skriver:

  Dra på lakan behöver jag med köpa. Vi har precis byggt en bäddmadrass soffa som våra gäster på midsommar ska sova i. Kan va snyggt att klä in madrassen 🙂
  Sussi recently posted..En första gång för allt 🙂

 2. Kattis skriver:

  Men så roligt att det börjar närma sig nu för er, blir det du, William och Björn som åker?☺
  Kattis recently posted..Imse vimse…

 3. åsa i åsele skriver:

  Så himla skoj.
  Jag gillar oxå husvagnslivet 🙂
  åsa i åsele recently posted..Vad jag gjort då jag icke har bloggat 🤔

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge