Tidig morgon med körning till Svärdsjö.

Björn behövde hjälp med bilen då han skulle ut och lämna raggarbilen i Svärdsjö nu på morgonen. Så jag ställde klockan och gick upp 5:30, var ganska skönt faktiskt. Så nu har jag varit ut till Svärdsjö och kommit hem igen. Har ätit frukost och har flera timmar på mig idag att göra nästan vad jag vill. Med betoning på nästan för livet är ju inte utan olika måsten.

Men eftersom jag hunnit med massor med saker redan för att jag gick upp tidigt tänkte jag passa på att städa, vattna blommor och kanske blogga lite mera. Sen är det skolavslutning för William idag också. Han slutar alltså sexan nu då, förstår knappt att det är sant. Pratade med min fina granne Jennie igår då hennes äldsta fyller 18 snart och så sa hon det där med att William börjar högstadiet till hösten. Hur fort tiden går alltså! När de flyttade hit hela familjen, skulle William börja förskoleklass. Alltså går verkligen tiden väldigt fort, åren liksom tickar på snabbt som blixten.

Hoppas ni har en fin morgon. För det har jag haft hittills, solen lyser över Falun också så kanske det kan vara fint väder som påbörjar Williams sista sommarlov på mellanstadiet.

Related Post

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.
✎ Innan du kommenterar läs detta:
↬ Svarskommenterar hamnar direkt i papperskorgen, så skriv inte såna här.
↬ Vill du vara elak? Behåll din elakhet för dig själv, och låt den inte gå ut över mig.
↬ Kommentera något som gäller inlägget, inte bara fin bild och liknade kommentarer.
↬ Jag svarar alltid här, men besöker alltid din blogg för att kommentera tillbaka.

4 kommentarer till Tidig morgon med körning till Svärdsjö.

  1. annelie skriver:

    halv sex sover jag som bäst hihi ..hoppas dagen gick bra ? kram
    annelie recently posted..Enorm ångest

  2. Mirre skriver:

    Skönt med effektiv dag ha en bra dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge