Utförsäljning på SIBA i Falun och fynd.

Jag och William gick till SIBA för att kolla om det fanns något kvar där, det var nämligen utförsäljning där från klockan 10:00 och vi kom väl dit runt 15:00. Visst fyndade vi, William fick äntligen tag på det där tangentbordet han så gärna velat ha för game:ing, och jag fick tag på saker jag egentligen inte behövde innan men efteråt.

En riktig lyx till mixer! Den är alltså helt fantastisk, den här kan alltså användas till mer eller mindre allt och för mig som gillar att mixa och göra gott kommer den bli välanvänd. Dessutom är den snygg! Jag är helnöjd!

Massor med knappar för diverse roligheter!

Och så sist och mindre än mixern, en råsaftcentrifug! Hur bra är inte detta? Jag har tittat på såna här flera gånger så tänkte helt enkelt att det blir perfekt här hemma! Jag gillar ju sånt där, att göra nyttiga saker!

Jag gjorde även dagens goda idag, det kom fram en främmande karl som stod i kön till kassan och frågade om jag möjligen hade swish. Jag bara, JO det har jag. Så frågar han om jag kan betala om han swishar. Visst kunde jag det, så han swishade och jag betalade åt honom. Misstänker att han glömt kortet hemma och han verkade väldigt glad över saken. Dagens goda alltså, jag tänker att det gav mig några plus på karmakontot i alla fall.

Related Post

Det här inlägget postades i 🍀 Shoppning. Bokmärk permalänken.
Innan du kommenterar:
✩ Jag svarar alltid på era kommentarer här i bloggen.
✩ Var snäll, skriv bara saker du själv vill läsa.
✩ Jag godkänner inga elaka kommentarer, du blir blockad direkt.
✩ Tävlingar, läs min blogg, eller svarskommentarer undanbedes.
✩ Vänligen respektera detta.

6 Kommentarer på Utförsäljning på SIBA i Falun och fynd.

 1. åsa i åsele skriver:

  Bra köp, sånt som kallas fynd 🙂
  åsa i åsele recently posted..Söndagens Bullen promenad + lite info

 2. Sofhia skriver:

  Vilka roliga fynd ni gjorde båda två
  Sofhia recently posted..#Blogg 100 – dag 20 – sluta att tänka negativt

 3. Ohh gjorde ni rätt i att unna er lite

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge