Veganska middagar och en innehållsrik dag.

Blev en vegansk gryta till middag idag. Så sjuktgod, jag har receptet här sedan tidigare. Men denna gång la jag till en burk med kikärtor, 6 potatisar (vanliga) och 2 msk med sambal. Hade även grönsaksbuljong och salt och peppar till. Det här är så gott! Sen nyttigt med, man blir mätt och glad av maten.

Annars har dagen varit innehållsrik, jag har jobbat och verkligen fått jobbat idag vilket var hur roligt som helst! Jag tycker ju OM att jobba, även om det tyvärr inte varit en egenskap jag fått ta vara på under senaste halvåret. Jag har även kommit en bit till med min lilla hemlighet, jag suger ännu på karamellen men alldeles snart får ni veta.

Jag är fortfarande inte gravid men det är något roligt i alla fall, snart och jättesnart har kan jag lämna ut min hemlighet som jag bara vill berätta men måste hålla hemlig. Det är ganska duktigt av mig att hålla saker hemligt, jag som avskyr att hålla saker hemligt och överraskningar är inte alls min grej. Men ja, jag ska hålla mig hur svårt det än är.

Hoppas ni haft en fin måndag, alla fina bloggläsare! Jag blev så glad igår av alla fina ord jag fick läsa här i kommentarerna gällande gårdagens inlägg. Era historier och berättelser, tankar och funderingar. Uppskattningen jag fick för inlägget, det var fint. På något vis förstår jag nog inte att folk faktiskt berörs av mina texter på samma sätt som jag berörs av andras. Det är verkligen jättefint det här med internet och alla människor man ”möter” genom nätet. Jag är så tacksam för era kommentarer, ni är så fina verkligen. Blir alltid så glad när ni skrivit! Kram till er <3

Related Post

Det här inlägget postades i Matlagning och bakverk. Bokmärk permalänken.
✎ Innan du kommenterar läs detta:
↬ Svarskommenterar hamnar direkt i papperskorgen, så skriv inte såna här.
↬ Vill du vara elak? Behåll din elakhet för dig själv, och låt den inte gå ut över mig.
↬ Kommentera något som gäller inlägget, inte bara fin bild och liknade kommentarer.
↬ Jag svarar alltid här, men besöker alltid din blogg för att kommentera tillbaka.

24 kommentarer till Veganska middagar och en innehållsrik dag.

 1. Mirre skriver:

  Härligt att du känner dig nöjd med dagen och du känner att du har fått jobba som du tycker om

 2. Netti Starby skriver:

  Vad spännande och nu blev jag så himla nyfiken ju! 😀 Kramis
  Netti Starby recently posted..Snart exploderar min hjärna

 3. Men Ååååh, nu blir jag ju jättenyfiken.
  Lilith – Livet efter Borderline recently posted..En söndag på akuten

 4. Jennifer Queen skriver:

  Vad gott det lät 😀
  Jennifer Queen recently posted..En vän via bloggandet

 5. louise skriver:

  Den måste jag testa nån gång 🙂 och tack snälla för tipset om gröten ska testa den för verkar supergod! Måste bara till affären först för har inte allt hemma 🙂
  louise recently posted..Back again

 6. Norahsmamma skriver:

  Så gott med veg mat! Ska testa! Kram

 7. Majda skriver:

  Tack för ett fantastiskt recept, har efterfrågat veganska/vegetariska recept på bloggen men fick inga tips haha.

  http://nouw.com/miniochluna

 8. ljuva julia skriver:

  Men åååh så spännande, nu blev jag jättenyfiken 😀

  Jag älskar också att jobba, fattar inte hur jag kunde driva på mig såhär hårt dock… vill inget annat än att jobba igen.
  ljuva julia recently posted..Äntligen tycks det vända

 9. Corina skriver:

  Vilken himla bra inspo. Det låter jätte gott. Vill börja äta mer nyttigt så tack fina du!
  Corina recently posted..POEM: What did you do with my heart.

 10. annelie skriver:

  hemlisar är kul men svårt o hålla för länge ..är de ett nytt jobb? kram
  annelie recently posted..oj en dagens ツ

 11. Spännande med din hemlighet, blev genast riktigt nyfiken 😉
  Amanda Jona [SPONTAN] recently posted..Under vecka 19 har jag…

 12. Pauline skriver:

  så bra med vegansk 😀
  Pauline recently posted..Get to know us tag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge