William slutade 6:an igår 15/6.

Igår slutade William sexan då. Han kom hem från skolan och då gick vi till Intersport där han fick nya skor och även en t-shirt.

Eftersom Williams skola har skolavslutning på kvällen, vilket är jättebra tycker jag så passade jag på att ta några foton på honom innan vi skulle iväg. Han vill ogärna vara med på kort längre. Men igår ville han så då passade jag på att ta några.

Skolavslutningen är så fin där i Lugnets kyrkans lokaler som Williams skola hyr in sig på för att alla ska få plats på skolavslutningen. Så duktiga elever som sjunger och uppträder och sedan så efteråt fick William betyg och en ros från skolan. Jag blir alltid lite berörd på skolavslutningar och kämpar mot tårarna, tycker att det är så vackert.

William var nöjd med sina betyg och det är jag med. Han har verkligen presterat bra och jag är så stolt över honom min älskade unge.

Efter avslutningen åkte vi ner på stan för att fira sommarlovet som vi alltid gör. Det blev mat på Mimos och jag tog deras helt galet goda pizza som jag gillar, Björn tog en pasta och Björns mamma, syster och William tog hamburgare.

Efter maten tog vi fem en promenad på stan i kvällssolen. Vi gick ner till Faluån och där tog jag några bilder till.

Tänk att du slutat sexan nu, när jag såg niorna bli avtackade igår tänkte jag att om tre år är det du som står där William. Då är du en av dem som får stå där tillsammans med in klass för att säga hej då efter tio år som dessa elever igår gjorde. Tre år går så fort, snart är du där själv. I höst börjar du sjuan, och får skapa ditt nya kapitel som tonåring.

Related Post

Det här inlägget postades i Tonårsbarn, Upplevelser. Bokmärk permalänken.
✎ Innan du kommenterar läs detta:
↬ Svarskommenterar hamnar direkt i papperskorgen, så skriv inte såna här.
↬ Vill du vara elak? Behåll din elakhet för dig själv, och låt den inte gå ut över mig.
↬ Kommentera något som gäller inlägget, inte bara fin bild och liknade kommentarer.
↬ Jag svarar alltid här, men besöker alltid din blogg för att kommentera tillbaka.

8 kommentarer till William slutade 6:an igår 15/6.

 1. NICOLE skriver:

  Åh stora killen 🙂 Så mysigt med avslutningar och skönt med ett långt sommarlov nu 🙂
  NICOLE recently posted..Även fast inte solen skiner

 2. Vad härligt med skolavslutning! Och förstår att det måste kännas som att tiden springer iväg, tycker att varje dag går snabbare än den som var igår ungefär hela tiden!
  Yohanna af Skovde recently posted..Tusch i ansiktet och fredag!

 3. Days by Johanna skriver:

  Så fina bilder!
  Days by Johanna recently posted..Sommarlov

 4. Emma Hellström skriver:

  Så mysigt med skolavslutningar!!
  Emma Hellström recently posted..En av mina stora kärlekar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge