♥ Policy för reklam & PR ♥

Så trevligt att just du är här för att söka samarbete och PR hos mig. För mig är det viktigt att mina läsare får mitt fulla förtroende som Influencer, därmed så skriver jag mina inlägg själv, använda mina egna ord och åsikter.

Betalda samarbeten.

Om du vill göra ett betalt samarbete hos mig, vill jag fakturera dig. Detta betyder att jag inte vill ha betalning genom Paypal eller banköverföring. Jag är egenanställd genom Cool Company där skatt dras automatiskt, vilket underlättar för mig som inte är egenföretagare.

Svensk lagstiftning:

Alla mina samarbeten börjar med “Inlägget är reklam för...” i enlighet med svensk lagstiftning samt för att göra mina läsare medvetna om att jag får betalat för att skriva inlägget. Det är för mig som influencer viktigt att vara ärlig mot mina läsare, och visa dem att ni är ett seriöst företag som är värda att besöka eller handla ifrån.

Pressutskick.

Jag tar gärna mot pressutskick, men jag skriver enbart om produkten om den är något jag tror på. Detta för att mina läsare ska få en sådan rättvis bild som möjligt av produkten, men även för att ditt företag ska få en rättvis bedömning av produkten. Vill du skicka mig ett pressutskick kan du kontakta mig i formuläret längre ner på denna sida.

Mitt åtagande till dig:

Jag gör alltid mitt yttersta för att du som samarbetspartner ska bli nöjd med samarbetet. Jag skickar alltid ett utkast som du får läsa igenom innan jag publicerar inlägget. Min förhoppning är att du efter vårt samarbete skall vara så pass nöjd att du återkommer i framtiden. Ett samarbete med mig ska vara givande för oss båda.

Övrigt:

Jag medverkar gärna i tidningsintervjuer, radioprogram eller PodCast.
Jag skriver inte om: sms-lån och sexleksaker.
 Jag följer svensk marknadsföringslag och reklam märker alltid mina samarbeten. 
Jag fakturerar alla mina samarbeten, och därmed är inte Paypal ett alternativ.
Jag tar inte betalt i produkter, utan endast valuta.
 Pressutskick kan skickas till mig.
↳ E-posta mig på adressen nedan, så svarar jag dig inom kort.
All kärlek till dig som vill kontakta mig, ser framemot att få talas vid.