Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

Legat inne på BB pga sammandragningarna

Fick åka in på förlossningen i måndags vid 17.oo sammandragningaran höll på hela dagen så ringde och hörde vad dom tyckte och dom tyckte att jag skulle åka in.
Fick ha ett band övermagen och kolla sammandragningarna + bebisens hjärta.
Gjorde en undersökning men var i alla fall inte öppen men dom tyckte ändå att med tanke på att jag hade sammandragningar var de bäst att veta att de inte skulle öppnas. Fick bricanyltablett och åkte ner på BB var helt slut när jag kom ner men fick äta lite kvällsmat i alla fall.
Sen vaknade jag mellan 4.00-5.00 och hade ont igen sammandragningar så jag fick ytterligare en bricanyltablett. sen igår när dr gick rond blev de bestämt att jag skulle ligga still hela dagen för att de inte skulle sättas igång nått.

Var bra hela natten i natt i alla fall inte några kraftiga sammandragningar bara några små. Men nu är jag sjukskriven veckan ut och sen halvtidssjukskriven efter de i mist 2 v får se sen.

Bebben mår bra i alla fall även om mamma i fråga har ont när sammandragningaran kommer.

Nu ska jag vila.

Kram och Puss Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa