Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

Dagboks uppehåll i 3 dagar!

Nu kommer de bli dagboks uppehåll i 3 dagar hur ska ni mina trogna läsare klara de?!
Har börjat fundera på i fall jag ska plugga i höst halvtid och hemifrån kommer på så vis få studiestöd i stället för socialbidrag villket skulle vara mycket bättre än att ha soc i röven… Ursäkta mina ord men jag hatar dom där jävla rövsugarna!

Om jag pluggar lär jag i alla fall få lite pengar + föräldrapenning på halvtid och bostadsbidrag + underhåll då borde jag och den lill* klara oss relativt bra. Vet iofs inte hur mycket studiestöd jag får men de lär jag ju kunna kolla upp. Vill absolut inte ha soc i mitt och barnetsliv. DE kommer bli enormt tufft att plugga på de sättet men de måste ju finnas fler som gjort de eller?

Ska diskutera med mamma idag om de när jag åker upp till Näset (Furudal).
Fick hem min tvättmaskin idag oxå fick höra att Leif (en av mina arbetskambrater) hade tagit 800 för den maskinen normalt men efter som Leif (chefen med samma namn) fråga vad han skulle tagit normat och (Leif min arbetskambart) tyckte att jag skulle få den billigt sa han att han skulle ta 400 för den med andra ord han sa att billigt pris för min skull var på jag fick köpa den för 250 kr! alltså har jag tjänat enomrt bra på köpet av min tvättmaskin :D! Tycker värkligen att mitt jobb är underbart kommer sakna det när jag fött barn för de är den 1 arbetsplatsen jag värkligen trivts på.

Nu ska ja börja packa lite.

Kram & Puss
Madde och liten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.