Dark Mode Off / On
Graviditet

• Trött •

Ska ta och åka ner på stan nu.
Ska på kopparstaden och kolla idag antar att de blir nått krångel dom verkar
ju uppenbarligen inte ha nån kund anda på de där stället. Otrevlig personal +
att dom sitter och suckar när man ringer. När jag flyttade till den här lägenheten
fick jag ett fråga formulär vad jag tyckte om dom. Hoppas jag får de igen för då ska jag minnsan skriva att jag tycker att dom är urkassa på kundinformation.

Nu ska jag kamma ut håret.

Anna kommer ner till falun idag så de är möjligt att jag hinner träffa henne.

  • Eftermiddag –

NU har jag varit ner på på kopparstaden och allt är fixat. Sitter nu bara och väntar
på att få veta om tjejen som bor i lägenheten jag ska flytta till ska ringa. Hon väntar på att få flytta ut hon med fast kopparstaden hade inte fixat golven till hennes nya lägenhet! Snacka om dålig servis.
Har inte träffat anna nått kommer nog inte hinna de heller.
Just ja!
En jävla fjortis 0:a från Orsa hade muckat med min syster igår för att min syster satt på en bänk hon skulle sitta på. Så min syster reste sig och gick för att inte bråka
då springer den lilla nollan fram och drar min syster i håret + spottar på henne för att min syster reser sig och går och inte vill slåss. Snälla vad är de för fel på folk?
Skrev till den där lilla fjortis 0:an och talade om att hon är tragisk. Kan förstå om någon börjar bråka men om bara struntar i den andra och går därifrån så tycker jag att den andra visar ett enormt underläge som forstätter när den ena inte bryr sig.
Känns så skönt att man inte bor i tragiska Orsa länge.

  • kväll –

Trött. Känner mig otroligt trött bara. Hoppas att hon som har lägenheten jag ska flytta till ringer imorgon! Snälla!!! Jag vill verkligen flytta in nu imorgon.
Om jag får nycklarna imorgon ska jag åka ner på stan hämta dom och sen ska jag även gå till arbetsförmedlingen och höra om att studera halvtid så jag slipper soc.
Har för mig att man får ungefär 8000 om de är heltid så då måste halvtid vara 4000?

Nä nu ska jag lägga mig och sova! 60 dagar kvar till BF idag i alla fall imorgon är de 59! Kommer gå fort.

Kram & Puss

Madde and Liten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: