Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Teletubbis

11:32

William har sovit jätte dåligt i natt vaknat flera gånger och varit oroad. La han brevid mig men de hjälpte knappt. Vet inte vad som var fel.

Sen sov han lite medans jag duschade runt sju. När han vaknade ville jag sminka mig så jag tog min syster Melissas gamla teletubbis film och satte honom i hans matstol framför den. Han satt som klistrad och kollade på dom. HAHA. Precis som sin pappa tokig i film *asg*. Såg så sött ut när dom hoppade runt satt han och viftade med armarna till jätte glatt.

Ska upp på COOP idag med Johannah ska köpa ett paket Libero up and go för då får man den söta libero kaninen ju :).
Sen köpa lunch för 4 dagar framåt. Ska ju börja jobba imorgon klockan 15:30. Känns spännande och nervöst på samma gång.

Puss Och Kram
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa