Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

William fått prov sitta truck på pappas jobb

18:O6

Sitter här och är trött. Vi är hemma hos Björn.
Idag har vi åkt runt lite, Först åkte vi till Goldén (pizzeria) och åt sen har vi varit till Björns jobb och där fick William prov sitta en truck *ler*. Knäppte kort så ska lägga in här när vi kommer hem.
Efteråt åt vi glass ute i Vika på deras Café . Emma, Williams faster var också med.
Sen åkte vi till ÖB en sväng där jag köpte två lampor.
Sen åkte vi hit till Björn och kollade på strandvarskaren. De var en sån där film som får mig att bli tokig. Jag skriker jämt när någon hoppar fram och så *ler*.

Gick bra att jobba natt. Sov den här gången. Såg slutet på nån film på trean och efter den var de en gammal klassiker min fru är en utomjording upptäckte att hon som spelar dottern i den är Michelle i american pie. Fast såg typ bara till pausen sen gick jag och la mig och läste se och hör tills jag somnade.

Björn ska ut med jobbet ikväll sen kommer han hem till mig och lägger sig. Jag ska ju jobba dag imorgon och fredag sen är de en härlig helg.

Just ja William hade gått 8 steg igår (utan stöd alltså) och idag har han gått flera med mig också *ler*. MIN/VÅRAN duktiga kille bara 9 månader och går redan.

Nu ska jag gosa med honom.

2O:33

Lägger in bildbevisen på min lilla son som kör truck *ler*.
Har inte gjort så mycket. Björn åkte nyss till Harrys för jobb-fest han kommer hit i natt.

PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.