Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Bolibompa-draken

9:45

Idag är min näst sista dag på jobbet. Ska ringa snart och fråga när jag börjar.
Står tolv men på helger kan man få börja senare. Hoppas på de. Vi är ju hos Björn nu.
Jag jobbar till tjugoett idag. Känns som jätte länge men imorgon blir de ännu länge från 8.30 till 17.00 fast de går ganska fort när man väl är där.
Tiden rusar fram idag är de ju 35 kronor i ob också så. Känns bra. I september kommer jag få mycket pengar ska öppna ett sparkonto då.

Har lite mindre ångest-attaker angående blodprovet i alla fall. Fast så ibland så kommer de massor av tankar men är mindre.Kanske är ett tecken på att allt är normalt?! Jag har kollat runt och de verkar vanligt att läcka mjölk.

Föresten hade Johannah kollat upp de åt mig. Om man har sex kan de sätta igång mjölkproduktionen för kroppen får för sig att den håller på att bli befruktad?! Låter helskumt men kan nog mycket väl vara så kroppen. Sen om man är gravid kan de också ge bröstmjölk. Men har ju gjort ett graviditets-test som visat negativt. Fast iofs ska min mens komma den 18:de och den är oregelbunden. Förra månaden var den 4+ de kan betyda att den lika gärna kan komma den 21 den här gången och då kan de ju vara för tidigt för att kolla eller?!
Hur som helst hoppas jag bara att jag INTE ska ha en tumör.

21:48

Varit hemma från jobbet ett tag nu, Ska snart gå och lägga mig. Måste städa så fort jag kommer hem imorgon ser för jävligt ut här. OCH vill ha den förbannade diskmaskinen in kopplad. ORKAR inte vara utan den snart ju.
Drygt som fan att inte ha diskmaskin.

Funderar på att börja träna eller nått sånt. Kul med lite muskler. Sen från och med på måndag blir de mer promenader igen. Nu blir de mer motion känner att jag börjar få ångest varit väldligt lite promenader på sista tiden.

Har även undrat på om jag ska blir kontakt-person. Man får 700 kr i månaden för att hjälpa en funktionshindrad person (kan vara en psykiskt eller fysiskt handikappad person) på sin fritid nån gång i månaden. Tex ta en fika eller göra annat smått och gott. De låter som något som skulle passa mig. Trivs att jobba med handikappade.

Nu ska jag försöka sova.

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa