Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Ny msn

Ingen vettig rubrik så skriver de nyaste om mig då. Har som sagt ny msn. Vill du adda mig heter jag madeleine.stenberg@bredband.net bara att adda, roligt att skriva på msn också.

Annars håller jag på att ladda hem charmed sesång 8, ska ha sista från sesång sju också.

Har varit dålig i dag så Björn tog med William till skevi och dom har varit där hela dagen. Varit ensamt men jag behövde de.

Innan Björn åkte blev de en livad diskution om att han ska ut på fredag. visst får han gå ut men jag ogillar att han förväntar sig att han bara ska ut och att jag inte har andra planer osv. Hur som helst kom vi fram till att han skulle ut och att jag skulle få sov-morgon på söndag innan jag ska jobba.

Vill handla klart julklapparna nu också.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.