Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Barnbidragsdagen

9:29

Idag har jag äntligen fått pengar. NÅGOT jag verkligen behövt. Ska köpa blöjor och sen ska jag lämna in papper på FK och CSN.
När lön, csn och bostadsbidraget kommer ska jag köpa en tv-bokhylla. Kommit på att jag vill ha en sån. Alltså en bokhylla man kan ha tv:en på finns på Jysk har jag sett. Sen måste jag köpa en ny vinter jacka. KÄNNS för jävligt för alla jävla jackor är ju så dyra. Suckar. Undra vad jag ska göra i helgen?! Idag ska vi till Björn men i morgon ska Björn på hockey och efteråt ska han träna så vi kommer se honom till tolv ungefär sen blir de inget mer på lördag, känns lite trist.
Kanske ska träffa Linn och Lina idag. Är meningen att vi ska ner på stan men känner mig inte speciellt road av att gå ner dit med en trasig jacka =/ , och de finns ingen bankomat här uppe. Ska se om de finns några kronor någonstanns i lägenheten.

19:17

Idag har jag och William träffat Linn och Lina på stan. VAR jätte kul att träffas var så längesen nu. Kikade runt, jag hittade inget jag ville ha medans Linn hittade massor. Vi åt på mc donalds och William fick en nasse figur. William gillar mc donalds, och han blev jätte glad när han fick leka med Lina.

Björn kom och hämtade oss runt halv fem och då åkte vi till Willys och handlade. Jag tre pak blöjor och fyra dvd filmer. Tre och William.
Mora Träsk, Mumintrollet, Karlsson på taket ”tecknad”.
Nu ska vi kika på filmen jag köpte till mig själv Tio orsaker att hata dig och äta potatisgratäng och kött. SKA bli så gott!

22:17

Maten var underbart god. Björn kan verkligen laga mat. Hihi. Känner mig som jag håller på att bli sjuk. Men jag måste plugga i massor så jag får helt enkelt inte bli sjuk. Ska ner på stan nästa vecka och ansöka om vård till hösten och sen ta bort naturkunskap B och lägga in ett annat ämne där. Funderar på datakunskap. Har även funderat på att plugga i sommar också. Ta kurser som företagsekonomi och sånna som är bra för poängens skull. Behöver många poäng när jag ska in på högskolan.
Föresten såg jag att jag får 5900 + 6900 den här månaden från csn! FATTAR ni vilken lycka! Ska köpa en bokhylla blandannat för dom pengarna. Eller så ska jag vänta ett tag med de. Jag tänkte få med Björn till Ikea och köpa såna där grlna stolar och bord till William. Lite köksgrejor till mig själv osv. Ikea ligger i gävle (valbo) för de finns inte IKEA i Dalarna. Skit kasst.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa