Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Jag <-v-> William

[ O7:29 ]

Min älskade lilla son, tank hur mycket jag älskar dig. Just nu sitter du och kollar på bompa och ätit nälling (välling) och vaknade med ett skratt och prat.

Idag ska jag hämta min video och kanske mina saker jag köpt på tradera kommer också. Det ena är en sköldpadda (bultbräda) som man slår på så åker huvudet ut sen. Och det andra är ett fisher price garage. Man kan i alla fall hoppas.

Nu ska jag duscha, laga lite frukost och sen njuta av dagen som det inte är någon vår-sol på. *snyfft*

[ 2O:34 ]

Vi är hos Björn pga att dom ska installera nått skit i lägenheten imorgon så jag har fått flytta massor med möbler. Känner mig skit oroad för att ha massa super puckon i min lägenhet. DONT like, går en pryl sönder blir jag galen!

I alla fall ringde SV läraren så imorgon ska jag välja ut en bok att göra resention på. Ska dit klockan nio. Halv tio kommer jag vara klar där. Ska träffa Linn och Lina på stan imorgon klockan halv ett, fast börjar allvarligt fundera på att fråga om vi kanske kan träffas lite tidigare för då behöver jag inte gå ensam på stan i flera timmar. Ska se om jag får tag på henne.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa