Dark Mode Off / On
Småbarnåren

William 1½ år!

Min lilla pojke är ett och ett halvt år idag. Tiden går så fort, det känns jätte stort med ett och ett halvt år. Min lilla älskling! Om ett halvår är han två år gammal. Det känns inte riktigt klokt igentligen, för det känns som det nyss var han föddes man att han ändå funnits jämt.

Björn sa nått om att åkapå mc donalds idag för att William ska få ”fira” lite så det blir nog mc donalds på hans 1½ års dag. Han sov oroligt i natt vaknade flera gånger och gnällde. Var kanske något oroligt som kändes i kroppen.

Började läsa Traci Lords bok nattens barn igår kväll. FY fan vilken hemsk bok man blir så jävla arg, hur folk kan utnyttja ett barn på de sättet. Hur som helst är boken jätte bra så jag rekomenderar den.

senare

Idag har jag och William varit till Williams kompis Erik och lekt. Dom bor grannar med oss och William tycker det är jätte kul att leka med Erik. Så dom sprang runt och lekte och hade jätte kul.

Björn kom runt 17,30 tiden och då åkte vi till mc donalds så William fick fira sen 1 och ett halvt års dag. Åkte till coop sen, tänkte köpa en present åt honom men hittade inget kul så blev inget. Får bli en vid ett senare tillfälle.

Imorgon blir det BVC ska bli så roligt att se Williams vikt och längd :).

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: