Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

1½ års kontrollen på BVC

Börjar skriva om vad vi gjorde innan.
Jag och William åke ner och träffade Linn och Lina. Vi gick på mc donalds och sen kikade vi runt lite på stan.

Sen åkte vi till bvc, allt gick jätte bra och William är mycket längre en jag trodde *hehe*. Maria som vi har där ska sluta sista maj så då får vi inte se henne något mer, känns faktiskt konstigt när man haft henne så pass länge. Men å andra sidan ska inte William dit förens om ett år igen.

I alla fall vikt, längd och huvudomfång:

Ålder: 18 mån
Vikt: 13,3 kg
Längd: 90 cm
Huvudomf: 48,6

Så fick han vaccin också mot Mässling, Påssjuka och röda hund. Gick jätte bra han sa som vanligt inte ett knyst för sprutan.

När jag åkte buss ner på stan såg jag Cilla och Jimmy så hälsade på dom och sen medans jag väntade på bussen tog jag en vända förbi Po.p och handlade en jätte söt t-shirt åt William.

Williams fisher price garage har kommit på posten så måste hämta det imorgon. Ska bli kul och se om William blir glad för de.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.