Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Envisa William

[o7:22]

Anna ringde igår klockan 22 sen pratade vi till 02 i natt. Jag är rätt trött idag. Hehe, fast det känns helt okej vi hade mycket att prata om. Fy fan vad jag skrattade åt hennes kommentar igår så himla sann ”JA det är ju mitt fel att jag bott i Älvdalen hela mitt liv” . Anna förstår vad jag pratar om.

William leker just nu med en av sina bilar. Idag måste jag säga upp lägenheten. Jag måste också hitta en ny nu. VART ska jag bo. Så himlans svårt att veta ju.
Angående rubriken så är det kul att se Williams envishet. Oftast blir han väldigt arg och sur och gråter om saker inte blir som han vill. Humöret krätsar från oftast jätte glad till rejält förbannat. Han blir så arg att han springer gråtandes till soffan och där lägger han sig på magen och skriker och slår. Ja ett och etthalvt års trotsen är verkligen ett faktum. MEN min kärlek är lika stark för de.

[2o:24]

Idag har vi varit till Borlänge. Skulle bara på Maxi var det menat men blev lite kupolen också. Där träffade jag litenLena här ifrån lunar hon var precis som vi på br. Blev skit nervös och visste inte riktigt vad jag skulle säga. Var ju inte planerat. Men sen gick jag fram i alla fall. Viktor var så söt så. Åkte till Maxi sen och där köpte jag mig sallad och fiber gröt. Nu ska jag bli hälsosam. Ska byta ut alla pasta mot ris i stället och helt sluta med läsk och godis. Kommer förmodligen bli svårt men jag är så trött på socker sug hela jävla tiden.

Imorgon ska jag jobba o9.00-15.3o . Kommer vara rejält trött när jag kommer hem men det är det värt. Fått löneförhöjning såg jag nu tjänar jag 98.95 i timmen. Känns riktigt bra.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa