Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Furuvik 2oo6

Idag åker vi till Furuvik. Jag, William, Björn. Så ska Björns kompis Henke och hans dotter som är 5 eller 6 dagar yngre en William med också. Ska bli roligt. Glömde min digital kamera hemma men ska få bilder av Björn. Så lägger in lite här sen.

SKRIVER mer när vi varit där.

[ UPDATE ]

Hade super trevligt. William och Julia (Björns kompis dotter) tyckte att getterna var roligast. Vi gick en massa och kollade. Knäppte många kort. Jag kände på en get som var gravid så man kände get bebisens hov där inne. Ah så sött. Så hade dom små bebis getter också som stod och stångades och den ena snuttade på mina fingrar.

Sen åkte vi förbi valbo. Men jag handlade inget. Var inte in på Ikea för det ville inte killarna. Björn sprang in och köpte en data stol men dom vägrade gå där med en tjej sa dom. Trist, jaja. ANNARS var dagen toppen, kunde inte blivit bättre.

Ungmamma klubben på lunar skulle träffas där så jag gick förbi och hälsade men det var mest pinsamt för ingen sa något.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa