Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

~ ^^, ~

William sitter i soffan hemma hos Björn och kollar på nickolodion eller vad kanalen heter. Fick en rejäl sovmorgon i morse fick sova till klockan tjugo i nio. William vaknade runt tjugo över fem först men vi lät honom somna om så sov han länge.
Idag vill jag vara ute och promenera. Sen ska jag äta min fil + sallad och sen kanske även sallad till middag inte bestämt mig än. Sallad är så himlans gott ju.

Ska väl gå och duscha. Ska plugga idag också tänkte försöka skriva klart vård och omsorgs arbetet.

Jag älskar William så himlans mycket. Mitt liv är komplett när han är med mig. <3

[kväll]

Träffat Linn idag. Gick på stan och shoppade. William var med Björn så gick själv. Var riktigt kul. Handlade ett linne och sen en pjamas åt mig själv. Sen en t-shirt till Björn. Jag och Linn gick till palatset och åt var sin sallad. Jätte gott.
William har precis ätit en flaska välling. Jag ska snart lägga honom och plugga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa