Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Hej på daj jag heter kaj

Sur, sovit skit dåligt i natt pga att jag fick astman igår. Sen skulle William sov i min säng hela natten också så då sov jag ännu värre. Idag mår jag så där känner mig svullen i halsen.

Fan vad jag hatar allergi och astma jag hatar de så mycket att jag skulle kunna gjort vad som helst för att slippa de. Usch. Tycker synd om mig själv idag.

Klag klag KLAG. Jag vet. Suckar, man blir lätt klagigt när saker känns orättvist. Björn ska till Solna idag och kolla på en bil nån BMW sportbil. Så han kommer inte hit idag. Får se om jag och William kanske skulle ta oss en lite sväng ut eller något.

[Senare]

Oroar mig för att William fått magsjuka han spydde vid mat bordet. Stackaren blev helt chockad och började gråta i massor fick tvätta och krama honom och han förstod ingen ting. Så efter de satte jag på my little pony film. Visste inte om han skulle gilla den. En av mina Vhs filmer men han såg hela. Frågade och pekade. Sötnosen min.
Sen såg jag honom när jag lagade mat stå och städa inne på toaletten han stod och la saker i lådor osv. Sötisen, han är så himla duktig. Nu ser han på bolibompa.

Hoppas han får vara frisk tycker synd om honom annars ju.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.