Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Den flickan är en främmande fågel.

Tisdag då.Har väl egentligen inte så mycket att berätta.Hoppas på att få bredband idag (får jag nog inte eftersom jag alltid har otur) .Ska läsa klart omsorgs boken och skriva stöd ord och boka tid för redovisning.Hade varit skönt om kursen blev klar så jag bara har sjukvård & handikapp kvar sen.Vill bara vara klar med de så jag kan få konsentrera mig på matten.Drömde om en super söt valp i nått påminde om sassa som valp.Saknar henne <3 .William sover än.Jag ska gå och boka tvätt-stugan idag tänkte jag.

[Senare hemma hos björn]

VILKEN känsla att sitta på nätet utan att knappa wapigt! Ringde och tjatade på bredbandsbolaget idag. Om jag inte fått bredband på fredag ska jag höra av mig så ska dom ringa och tjata till som som är ”högre” upp. FAN fredag långt dit vill ha mitt bredband nu ju. Saknar att kunna skriva ju.

Gick hem till Björn. Virrade runt på regimentet en stund innan jag hittade ut. Haha, det är stort regimentet så inget litet ställe att lite på. Har bara varit där på julfest innan. Vi ska sova hos Björn i natt.

– PUSS –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa