Småbarnåren

I hope you die.

William har precis vaknat.Jag ska väl gå ur sängen nu.Hoppas jag fått bredband idag fast sån tur har väl aldrig jag :-(.Hate att vara bb lös.Idag ska jag hämta min tvättmaskin


12:14 – Via WAP
Fan jävla bredbandsbolaget!Jag anmälde i sep om flytt och jag kommer kanske få bb om 2 veckor från nu så hon på kundtjänst är fan skit sur.Lämnat mitt nr så dom ska ringa upp och nu tänker jag fan klaga.INTE fan ska man behöva vänta i 3 nästan 4 mån på bredband.ARG.


17:53 – Via WAP
Så nu har jag köpt tvättmaskinen då.Jätte fin så himlans glad för den så.Blir en lugn kväll.Imorgon ska björn & william i väg och hugga gran eller välja ut en.Jag ska inte ha nån gran i år hade det inte förra året heller.


22:11 – Via WAP
Var meningen vi skulle kolla på film idag men blev inte så.William vägrar lägga sig och sova.Jag låg inne med honom en timma och han ville inte somna alls.Hehe han på precis till björns kompis “du sova mammas säng inte” haha vårt fick han de ifrån?Har aldrig sovit man annan karl än björn i min säng så haha.Satte upp min hatthylla idag SÅ jävla praktiskt inga fler kläder på skohyllan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: