Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Ingen jävla rubrik.

Ska snart gå till dagis med William. Blir förmodligen att läsa rätt mycket matte B idag och även börja på fråga ett i filosofin. Även om det känns som jag inte fattar ett skit av filosofin. Om man kan säga så?

William sa i morse att han inte ville gå till dagis. Igår grinade han när jag lämnade honom och klamrade sig fast på mig och sa att han ville att jag skulle stanna med honom. Så har han inte varit förut och nu undrar man ju om han inte trivs eller något sånt. Känns faktiskt hemskt om han känner att han inte vill liksom. Men dagis tror bara att bakslaget kommer nu istället för i början. Jag hoppas det är så.

Inte många minuter kvar till dagis nu.

(senare)

Lämnade William nyss och han grinade hela tiden. Han ville inte dit sa att han skulle ramla osv. SÅ nu vet jag vad som är fel. Han förknippar dagis med att ramla som han gjorde förra veckan. Min älskling, han måste verkligen blivit skit rädd. Han hade grinat en stund och frågat efter mig förra veckan så förmodligen tror han att jag inte kommer att komma om han gör sig illa. Mitt lilla hjärta så svårt att förklara för honom att jag ska komma tillbaka och att han inte kommer slå sig. Gör ont i mitt mamma hjärta ju.

(senare)

Gick med Karin på stan en sväng men handlade inget.
Sen gick jag hem och satt på nätet en stund. Björn kom hit runt 17.20 och vi åkte till Borlänge för han skulle visa sin M5A till en kille. Så jag och William strosade runt på kupan köpte inget där heller. Sen åkte vi till burger och köpte lite mat och nu är vi hemma. ÄR så jävla trött just nu. Inte sovit nått idag jue. Ska köra imorgon men en kille som heter Jens (ANNA vet vem han är *asg*) och sen ska jag gå hem efter de tror jag. Får väl se.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa