Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Vet inte vad jag ska berätta.

Har faktiskt inte så mycket att säga om denna söndag.
Gjorde lunch och sen åkte vi till Maxi och handlade glass (jag och Björn provade girly SÅ god glass som jag rekomenerar.)
Sen åkte vi till Kniva. Björns kusin fyllde 29:o så hon bjöd på glass där med. Onyttigt värre glass två gånger på samma dag. Jag satt i solen en stund och sen blev jag trött och la mig i bilen och sov. Sov nog 2 timmar eller så. Var skönt för jag var så trött.
William har varit så vild idag. Så fort han inte varit på dagis blir han som han klättrar på väggarna. Han somnade i 5 min på vägen till city gross sen vaknade han och vägrade sova i kundvägen vilket resluterade i att vi fick åka därifrån för han bara grinade och när vi kom hem var han pigg förståss och nu ligger han och VÄGRAR somna utan sjunger och ska bara göra det här och det här. Han måste somna nu för annars kommer han bli jätte svår imorgon bitti när han ska till dagis. Blir att läsa mycket matte B och filosofi den här veckan.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa