Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Undersköterskeutbildning

Ett godkänt och ett IG på samma dag.

Fick mitt första IG idag. Kändes inte alls kul. Jag ska göra om det till hösten. Ska höra om man kan göra IG-prövning då så har man rätt att läsa fler kurser liksom. Iofs så har jag läst tillräckligt med poäng men de kändes trist med IG i matte B i alla fall. Men kursen var så jävla svår. Aldrig läst nått svårare.

Annars fick jag godkänt i filosofi A. Kändes bra de i alla fall. Ringde om att få vara med på en akupunktur visning men inte hört nått än får väl ringa i morgon igen annars.

Sen tog jag blodprov idag. HÄRLIGT jag är helt klart en naturbegåvning *s*. Klarade att ta på första försöket. Lika med att ge injektion. Fast där hade jag ju för tur. Jag har ju gett mig själv sprutor i 10 mån så konstigt vore de om jag inte kunde ge injektion liksom.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa