Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Har faktiskt inte gjort speciellt mycket idag. Åtminstånde inget jag kan berätta om. William kom hem idag vilket var himlans mysigt och underbart. Han är min skatt jag har saknar honom väldigt mycket. Nu ligger han på golvet och försöker sova. Han har fått nån fixide här på sista tiden att han vill sova på golvet på kvällarna (så bär jag honom till sängen sen). – Puss –

Då har jag namnsdag i dag på mitt mellannamn Sara. Och den 23 är det Madeleine sen har jag inga fler. Båda ligger givet i fruntimmersveckan.

William kom in och försökte väcka mig i morse men vi låg kvar i sängen en stund. Problemet var nämligen att i natt har mina grannar skrikit åt varandra så till den grad att jag faktiskt blev lätt oroad. Han kallade henne jävla kärring och hon sa SLUTA skrik osv. Dom skrek från kl 23-01 ungefär. Ett tag låg jag och funderade på att ringa polisen men så kom jag på att de kanske är securitas man ska ringa? Så vågade jag inte i fall dom skulle höra att jag ringde. De är lyhört här man har precis ALLT som sker mellan väggarna speciellt på kvällen när folk gått och lagt sig.

Solen skiner idag. Undrar smått om den kommer göra det hela dagen. Måste städa också men känner ingen motivasion. GE mig motivasion snälla! Och utöver de så ska jag laga pannkakor till lunch och göra egna köttbullar, vilket ska bli ett nytt project i mitt liv.

Grattis till Ebba på 4 årsdagen

  • Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: