Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Städ och julklappar.

Åkte hem och satte igång att städa FY fan vad skitigt det blivit sen vi åkte fåglarna dammar som fan så fick storstäda både fågelbur och hela vardagsrummet där dom står. Plockade bort adventsstakarna och julgranen också så nu är julen ute härifrån förutom julgardinerna då men dom åker också rätt snart. Annars gör jag inte ett skit. William är ute i kniva och Björn är på bandy. Får se vad dagen har att erbjuda annars funderar på att sova lite saknat min säng. Williams julklappar står nu inne på hans rum. Eller ja en del av dom en annan del av dom är ju hos Björn.

(Senare)

I natt drömde jag att jag var gravid och lite senare i drömmen hade jag en bebis. De kändes så jävla verkligt. Sen vaknade jag av att William skrek att han råkat kissat i sängen. Så fick gå upp, jag försökte somna om men fick ångest för kom och tänka på att om 1 år och 2 månader fyller jag tjugofem och jag tycker inte jag hunnit med allt jag velat tills dess. Så här kände jag när jag skulle fylla tjugo också ett år och två månder innan fick jag djup åldersångest. När jag blev gravid släppte min åldersångest. Jag känner bara att jag inte lyckats med dom målen jag satte upp som tjugoåring trots att dom flesta av dom är uppnådda. Det är bara ett enda jävla mål som jag inte upp nått att få ett till barn och då plågar mig. De stör min hjärnkappasitet.

Den här låten med Madonna får mig att tänka på min pappa. Mitt liv som skrivit i låten.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa