Fan göra verkligen inte ett skit. William och jag sov hos Björn i natt för William blev så trött igår kväll. Jag köpte en väska på stan igår också föresten en stor men fan vad praktiskt den är då man få ju plats med mycket i den vilket passar mg eftersom jag alltid har problem med att få med allt jag borde *haha*. I alla fall körde jag hem igår kväll hämtade grejer och allt fick plats i väskan så åkte jag hit sen köpte glass på maxi. Är fan lite läskigt att köra i mörker men kändes ändå helt underbart att köra. Är sån himla befriande känsla att bara köra dit man ska liksom. Slippa gå och vara låst.

Är sugen på att kika förbi ÖB idag för jag skulle vilja kika om dom har nått skoj på rea där också. HAHA, ändå har jag typ inte hittat nått på rean för de dom har på rea är ju inget som passar mig. Nä får se vad dagen har att erbjuda. William ska vara med Björn i helgen så jag lär väl ska sitta och tycka synd om mig själv här hemma. Haha.

Senare

Fan kan inte centrera det här i explorer som björn har. Hur som helst såg jag idag att det är 4 år sen min farmor dog. Vi stod aldrig varandra nära jag kände henne inte ens för att vara ärlig. Så skum är min släkt. Min pappas sida har jag ingen kontakt med och har väl aldrig haft. När pappa dog blev det riktigt dålig. Hur som helst så är det så att det var ett brev från tingsrätten om att bestämma vem som ska ta hand om skogen och sånt de ska säljas vilket känns bra för mig jag är totalt ointresserad av skog och pengar vill jag gärna ha. De är fan lite halvskumt jag såg min kusin Marit från pappas sida igår och då pratade vi just om skogen och att vi båda vill ha den såld och nu kom det här från tingsrätten. Fast ska jag erkänna så blev jag SKIT rädd först haha. Va fan tänkte om jag gjort nått djävulskap omedvetet *höhö*, jag är brunett men i min hjärna är jag blond något Björn har jävligt roligt åt många gånger. Jag kan saker man jag är jävligt blåst också.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: