Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Febrig

Shit känner mig febrig. De riktigt känns inne i kroppen att jag har feber. Jag har rätt låg kroppstemperatur så deräkt den höjs blir jag skit dålig. Hostar som fan. William börjar bli friskare VILKET gör mig skit glad. Hemtjänsten ringer och vill att jag jobbar i helgen JAG vill men känner mig så jävla yr. Får se hur jag känner mig imorgon.
Dagen har varit så ointressant, städat och grejat och sovit bara.
HAHA, kan ju säga att det där programet igår gör att man blir extra rädd för smuts jag som redan är miss skit rädd för lukter och smuts blev ännu mer RÄDD. HAHA

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa