Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Trevlig dag.

Är så jävla kass på rubriker haha.

Idag har jag umgåtts med Karin och lilla Neo. Gu vilken söt liten än han var då, ja karin du är också söt så du inte blir avensjuk haha. Han bara sov och var så lugn riktigt bebis sugen blev jag. Jag och Karin snackade massa skit och gick och kikade på Siba och fikade på maxi efteråt.

Sen när jag hämtade William drog jag och William ner på stan och satte in pengar för L&B och sen även hämtade ut mina Linser. Sen kom björn och skjussade hem mig och jag såg två avsnitt av days of our lives US och sen tog jag mig ett bad. Imorgon ska jag jobba 9.00-13.00 och i över morgon ska jag jobba 9.00-13.30 hur sköna tider som helst.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.