Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren Tv-serier, film & musik

Lite film och yoga.

II morse drog jag och Sofie till Borlänge. Sofie skulle förbi kupan innan (inte kupolen utan kupan där typ röda korset har insamling) och dumpa av kläder så jag passade på att slänga dit Williams gamla baby skydd och sen mitt gamla soffbord så nu är det äntligen borta hemifrån.

Sen efter de drog vi till borlänge och glodde på dollar kom därifrån med en plopp och en center haha. Va då inte hitta nått att handla liksom. Drog till burger och åt en var sin angus bacon and chees meal och sen åkte vi till Må bättre och tränade yoga. JAG älskar verkligen yoga. Efter de drog vi hem och Sofie dumpade av mig hemma, jag gick och hämtade William och så pratade jag med Björn som tyckte att jag kunde bjuda honom på nån ”oväntad” mat. Så jag och William gick först till siba där jag köpte ett Super mario gallxy för wii:et till oss och sen köpte jag bröd, tatziki och sen grönsaker till en grekisksallad. Så gick jag hem och gjorde grekisk sallad blev så himla gott drack mjölk till det. Jag är mjölk beroende hehe. jag älskar mjölk men jag dricker röd mjölk och ingen annan röd mjölk här är standard mjölken jag tycker all annan mjölk smakar kuck, jag kan dricka gröna (mellan mjölk) men den är inte alls lika god.

Nu sitter jag hemma hos Björn. Han fixar lila BMW:n som han ska besika i Västerås på tisdag så då ska vi med dit. Nån som vill träffas ner över *s* haha. Sen pratade vi om semestern också. Vi ska boka ett scandic hotell och från början tänkte vi vara borta en natt men kommit på nu att vi kanske ska ta två nätter så vi hinner med, lisseberg, kålmården, astrid lindgrens värld, känner faktiskt att vi förtjänar att få åka bort. Jag har aldrig bott på hotell i Sverige och sen senaste gången jag var på ”riktig” semester var 2000 när jag var till tunisien på klassresa. Jag ser verkligen fram i mot det här.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.