Småbarnåren

Blidde inget västerås. Men valbo?

Björns bil hade tydligen bara skumpat runt så han bytte tiden till Borlänge i stället. KÄNNS verkligen trist, hade velat lämna stan ett tag så less på att vara i Falun ju. Björn sa att vi kan åka till lager i sågmyra i stället men jag känner att så viktigt är de inte. Kan skita i lager för jag har hittat 1 sak där en t-shirt till William nått mer har jag aldrig hittat. Det är mest jeans för karlar där och sen är det inte riktigt min stil heller.
Ska ringa Sofie och höra om vi ska ta afro i stället om hon inte redan åkt. Tar hellre afro än gympa.

(Senare)

Ser fan ut som det blir en tripp till Valbo. Nice, jag ska nog köpa en leksvik skohylla och sen köpa några kuddar och lägga uppe på och ställa i hallen så kan folk sitta på den när dom ska ta av sig skorna. I mesta fall är det William som ska få sitta. På skohyllan jag har nu tar han och slänger ner skorna på golvet varje gång han sätter sig där. Sen lever jag på nått vis i drömmen om att skorna ska få stå på skohyllan nån gång. Men eftersom karlar verkar ha svårt att förstå vitsen med att ställa upp skorna så blir det sällan gjort.

Känner mig gladare nu, men jag deppade mig över både afron och gympan. DUMT gjort jag vet men får träna imorgon. Är body pump imorgon så tar och går på de och sen kanske man kan ta 1 h i gymmet efteråt så har man tränat två pass då, sen kan jag gå dit på torsdags morgon och träna också. Då har jag fått träna i alla fall.
Ska hämta William om en halvtimme, sen ska vi kanske traska ner på stan på en gång så har vi det gjort liksom. Jag måste ta ut pengar. De kan man visserligen göra på lasarettet också, men tänkte går man ner på stan får man lite motion i alla fall.

(senare)

Varit i Valbo. Tänkte ju köpa den där skohyllan men ångrade mig sen, blev ett sånt där magnet knivställ i stället, en grej att koppla ihop min lampa med och sen två glas att dricka kaffe ur. Fast jag tror fan jag är laktos så imorgon ska jag prova en hel dag utan mjölkprodukter hur nu de ska gå till, jag ÄLSKAR mjölk. Jag missbrukar mjölkprodukter om jag är lactos hur ska jag då kunna överleva när men basföda alltid innehåller mjölk?

William klagade på ont i öronen, så ska se om han har det imorgon i så fall blir det att ringa vct.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: