Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Årets tråkigaste föreläsning.

FY fan jag var på årets tråkigaste föreläsning idag. Det var repition av introdagen så jag höll fan på att spy. HUR man gjorde för att söka kurser på www.studera.nu som att man inte visste de redan? Var så jävla tråkig föreläsning att jag satt och smsade i stället.

Efter den blev det studiegrupp och vi babblade på i kanske 5 min och ämnet samhällsuppdraget vi har som blivande lärare och resten gick som vanligt till att snacka om andra dilemman i skolan. Gillar min studiegrupp, sen tog jag och en tjej Maria i min klass och lunchade ihop i kafeterian blev en broccolipaj och ja den dög. MEN fy fan vilka otrevliga fittor det var som jobbade där då. Jag frågade efter en sak och hon typ bara NÄ de finns inte, fan ska man jobba med sånt där får man fan dra på sig ett leénde liksom och vara trevlig. Hon var säkert så jävla missnöjd med sitt liv som står jobbar på högskolans cafeteria när andra av oss faktiskt har ett liv och studerar. Jävla fittkärring, ja hon var typ i min ålder men var fan ändå en fittkärring.

Sen på seminariet började vi diskutera kläder när vi egentligen skulle snacka om lärare och om vi sa få legitimation. Hehe, blev snacka om buffaloskor, jazzbyxor och såna där byxor med kjol över. Och FILA, jag älskade fila. Hade fila skor och fila tröja. Den tröjan var de nån jävla idiot som stal för mig på mora parken när jag var där på gymnasiefest fast jag gick i nian var as kalas minns jag. Var på den där tiden när man pimplade vin.

Nä nu ska jag ta och göra nått annat.

  • Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.