Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Lämnat in PM.

Skrev klart PM:et igår kväll, nu har jag lämnat in det. Så nu finns det i skolan, har ingen aning om i fall jag har gjort rätt eller inte. Detta kommer att visa sig. Jag kanske bara har gjort fel på alltihopa men då får jag väl skriva om allt. Vad mer kan hända liksom?

William har jag nyss lagt. Han var ensamt barn kvar när jag kom idag, han hade längtat efter mig. Jag längtar efter honom också när han är på dagis. Skumt att lämna honom när det är mörkt och hämta honom när det är mörkt känns läskigt. Men jag vet att han har det bra på dagis och att pengarna jag tjänar kan vi göra så mycket roligt för sen. Mitt fina hjärta, är så glad att jag är mamma till honom.

Tagit sprutor idag och imorgon får jag se om man kanske får jobba, det visar sig om dom ringer. William åker till Björn i helgen så jag blir ensam.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa