Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Nån form av ångest.

Jag trivs på min utbildning ändå kan jag inte låta bli att liksom tänka mig själv som sämst hela tiden, en del av mig känner mig alltid sämre än alla andra just för att det är något som jag jämt fick höra förut. Och nu, nu sitter jag här och känner så igen. Det känns som alla andra lägger ner i själ i skolan, det gör inte jag. Jag pluggar och blir så himla glad för mina godkända betyg ändå tycks de vara skit svårt att lyckas med det. Och nu då, lämnade in en komplitering för typ 1½ månad sen om inte längre men jag har inte fått tillbaka den, och så pratade jag med Lisa idag och hon hade fått tillbaka sista tentan och sedan portfoliot i onsdags, själv har jag inte fått tillbaka något av det. Vad betyder de då? Att man typ var så kass att hon inte ens haft lust att rätta typ? Idag så skulle vi läsa upp sagor vi hittat på, jag och Lisa gjorde inte de. Fast misstänker fan att vi kommer få spela upp dom imorgon och de på något sett ger mig ångest. Tanken på att leka med massa främmande folk, usch. Jag trivs inte med att spexa på det viset. Ibland känns det som jag valt fel? Jag kanske borde tagit samhällskunskap i stället. Dom här jag är sämst tankarna är sjukt jobbiga.

Nä ska ta och försöka göra om lite på en till tenta som skulle göras om. Sen får jag väl se om hon hör av sig imorgon eller nått.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.