63½ kilo!

Fan va roligt idag väger jag 63½ kg, de gjorde min dag vill jag lova. Bara tre och ett halv kilo kvar så kan jag med glädje känna mig nöjd med vikten. Idag väger jag ett halvt kilo mer än jag gjorde när jag skrev in mig på mvc när jag väntade William. Jag vill dock ner till sextio kilo var där innan jag fick barn så. Trivs bäst med typ mitt i mellan vikt sextiotre känns som tre kg för mycket. Jag svullade ju en del dom där första veckorna när jag väntade barn för att sedan få omvänd effekt och äta normalare. Men nu då jag har inte många kilon kvar.

Upptäckt att dricka varmt vatten är as bra vid bantning, man blir mindre hungrig med varmt vatten i magen. Smart va? Så jag dricker massa varmt honungsvatten. Ikväll lär jag äta något sen för att slippa bli sjukt bakis imorgon. Så funderar på bacon och ägg. De är fett men de kan ju vara en okej middag så slipper jag spy hela kvällen sen. Ska gå till maxi och köpa lite tilltugg till kvällen så fort jag duschat sen ska jag möta min syster. Blir lite stress sen för hon ville kika i affärer nere på stan. Så då lär jag se till att vara duktig med henne. Nä nu ska jag bädda sängen.

– Puessa –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: