Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Fredagen den 13:onde igen.

Sitter och trökar framför datorn. Har i alla fall skrivit en hel A4 på tentan lär fortsätta med en till imorgon. William sover. Han var hos Björn tills klockan fem idag sen drog vi två på mc donalds där han var as gullig först så satt det några typ 15 åringar bakom oss, när jag gick för att handla började han prata massor med dom. Sen när jag kom tillbaka fortsätte han snacka. I alla fall så vänder han sig om och kikar på tjejens leksaksglasögon utan glas i och frågar varför hon inte har några glas, tjejen fnittrade till och berättade att hon inte hade de bara. Sen så åt vi lite sen när dom skulle gå säger William, NI är mina bästa kompisar. Tjejen bara AW va du är söt, du är min bästa kompis också. Och sen sa William de till killen som gick sist och han sa AH du är min bästa kompis också. Älskade fina William du är så himla go.
Sen såg militärer som var inne på donken så sa jag till William vet du vad det är för nått? Han bara NEJ, så berättade jag att det är såna som ser till att det inte blir krig i Sverige. Sa satt William och funderade en stund så sa han, AH som fröknarna på dagis.
Jag bara va?
Och han, JA dom ser ju till så vi inte krigar och slåss på dagis.
FINA underbara barn, du tänker så himla djupt. Älskar dig så mycket och du har ju rätt. Det är så himla mysigt när William kommer hem från Björn och jag och William har ”vår” helg med varandra. Helt ensama bara vi två. Jag älskar varje minut med min fina underbara skatt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.