Borlänge tur och retur.

Vi gick hem till sonens pappa för att sedan dra vidare till Borlänge. Blev en tripp till burger king först för att sedan glo på barnens hus. Efter de drog vi till kupan och kikade en sväng. Skumt när klockan är omställd dagen känns som den gått så fort. Skulle egentligen behöva gå förbi maxi, men gör de nog imorgon i stället. Vi har föreläsning så kan lyssna på den så man jag se om jag kan jobba på torsdag när vi skulle haft workshop kanske? Eller så får jag se. Orkar inte tänka. Skulle egentligen ha försökt att göra klart mera i IT:n så kanske kan få första 1½ poängen den här veckan för att få andra nästa och så tredje är 4 poäng så då kunde jag gjort den på tre veckor sen. Skönt om man blir klar den här månaden.

Bilden är på sonen från igår när han tog godis ur vår lördagsgodis skål. Älskar den för den är rosa, köpte den på ÖB förut. Innan jag fått barn tror jag till och med. Många brukar vilja ha den.


med handen i godiskålen


Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: